Garažna vrata

AB garage sekcijska vrata su napravljena od plastificiranih termo izoliranih panela sa rasterom uzorka brodskog poda. 
Ovo su vrata namijenjena za privatne garaže u sklopu stambenih objekata. Vrlo čvrsta konstrukcija panela i okova osigurava dugotrajnu upotrebu te zaštitu od provale.
Uređaj za automatsko otvaranje vrata posjeduje niz rješenja koja ovim vratima daju prednost u odnosu na konkurenciju. Uz vrata nudimo dva tipa motora koja se razlikuju po snazi i to od 800 i 1200N. 

Vrata AB proizvodimo do visine 3000 mm i do širine 5000 mm, u bijeloj ili smeđoj boji. Na upit možemo ih obojati u bilo koju boju ili ugraditi termo akrilne prozore, ventilacione rešetke, dodatne brave ili kračune.
Uz vrata svakako predlažemo automatizaciju istih. Komplet automatike sastoji se od motoreduktora, centralne jedinice, prijemnika, antene, daljinskog upravljača i sustava za deblokiranje motora u slučaju nestanka električne energije.  Uz osnovni komplet preporučujemo sigurnosne fotoćelije, signalnu lampu, električnu kontakt bravu, kodnu tipkovnicu i sustav sa karticama.

Industrijska vrata AB garage namijenjena su velikim otvorima industrijskih razmjera (hale, hangari, autoservisi, skladišta, radione). Izrađena su od panela sa obostranim pocinčanim i plastificiranim limom debljine 0,5mm, te poliuretanskom ispunom debljine 40mm.
Vrata su modernog dizajna te se svojom standardnom paletom boja integriraju u bilo koju arhitektonsku strukturu.
Ovisno o objektu i težini vrata pridodaje se odgovarajuća vrsta automatike.