AUTOMATSKA VRATA ZA INVALIDE

Ograničeno gibanje problem je sam za sebe. Dodatna ograničenja predstavljaju životni prostori koji nisu prilagođeni gibanju kolica. Klasična vrata s kvakom predstavljaju problem za invalidnu osobu.

Na sreću moderna tehnologija omogućava rješavanje takvih problema. Vrata, koja se otvaraju sama, su veliki korak u samostalnosti onih koji su prikovani za invalidska kolica.

Pogon za automatsko otvaranje jednostavno se pričvrsti i na klasična vrata.

Do vrata je potrebno dovesti električno napajanje. Invalid jednostavno otvara vrata uz pomoć daljinskog upravljača, a za njim se zatvaraju sama. Zatvorena vrata su automatski u stanju zaključano, zato su prikladna i za ulaze.

U slučaju da invalidna osoba ne može koristiti ruke, otvaranje vrata jednostavno se programira preko računala na kolicima.

Za pomicanje po digitalnom zaslonu se u tom slučaju koristi upravljačka palica koja je ugrađena u kolica i s kojom se mogu otvarati i automatska vrata.

Korisnici jednostavno vrata otvaraju pritiskom na gumb. Njima vrata nisu prepreka, a nude im sav komfor automatskih vrata.AUTOMATIKA I SUSTAVI d.o.o.
Borik 29, 52107 Pula, Hrvatska
Mob:+385 98 224 884
Tel:+385 52 216 116
e-mail: info@ais.hr